2012. január 27., péntek

4 NAP CSODÁLATOS DREZDA - ZWINGER, VÁROSLÁTOGATÁS - Jelenlegi ára: 39 990 Ft


Üdvözli a Quality-Hotel  Dresden-Kesselsdorf!
A Quality HOTEL  szálloda készséges munkatársai (akik a nap 24 órájában a rendelkezésére állnak) örömmel fogadják ebben a kényelmes háromcsillagos szállodában.
A szálloda 126 szobával rendelkezik, amelyek közül 68 szoba kétágyas.
A szálloda közlekedés szempontjából előnyös helyen, az autópálya közelében fekszik (az autópályától mért távolság: 2, 0 km).
A speciális igényekkel rendelkező vendégeket is szívesen látjuk: A szálloda mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, valamint ruhatisztítást biztosít. Háziállat bevihető. A szobaszerviz és az ébresztés mellett a szálloda munkatársaiból álló szakképzett csapat számos más szolgáltatást is kínál a vendégek számára. Az internetszolgáltatás a szálloda nyilvános területein (WLAN) és a szobában egyaránt használható. A recepción rendelkezésére áll egy széf, ha értéktárgyait le szeretné adni megőrzésre. Autóját a szálloda ingyenesen használható parkolójában hagyhatja.
A fürdőszobában rendelkezésére áll egy hajszárító. A vendégszobák természetesen televízióval és telefonnal vannak felszerelve. A szálloda nemdohányzó szobákkal rendelkezik, amelyekben kérésre gyerekágy is elhelyezhető a gyermeke számára. Az összes szállodai szoba klimatizált. Fizetős TV-csatornák állnak rendelkezésre.
A szálloda vendégei szívesen veszik igénybe a fitnesztermet. A lazításról a szálloda saját szaunája gondoskodik.
Merüljön el a nyárikerttel is rendelkező éttermünkben kínált ételek élvezetében - itt kifejezetten vegetáriánusok és cukorbetegek által fogyasztható ételek is megtalálhatók az étlapon. Töltse az est óráit kényelmesen a bárban a többi szállodavendéggel.
Az utalvány tartalma:
4 nap / 3 éj  2 személy részére duplaágyas szobában büféreggelivel
Az ár tartalmazza:
Ą Üdvözlőital
Ą 3 éj duplaágyas szobában
Ą 3x büféreggeli
Ą dijmentes W-Lan
Ą dijmentes parkolás
Késői kijelentkezés lehetősége 14. 00 óráig (előzetes kérés és visszaigazolás szükséges) 
Az utalvány 3 évig érvényes (Vásárok idején nem foglalható).
A foglalás az utalvány számának megadásával történik a hotelnél, melyet a hotel igazol vissza.
Szabad helyekről és a gyerekek elhelyezésének költségéről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Kategória
4****
Elhelyezkedés
város peremén
Alkalmasság
mozgáskorlátozottaknak; időseknek; csoportoknak;  allergiásoknak; háziállat engedélyezett;
Felszereltség
konferenciaterem, nemdohányzó zónák, nemdohányzó szobák, sörkert, szauna, fitneszterem, szolárium,  lift ; étterem, garázs, parkolóhely, klima, gőzfürdő, terazs, kerthelység
Szászország fővárosa, az újjáéledt Drezda
Az Elba partján fekvő Drezdáról, ma már nehéz elhinni, hogy a második világháborúban szinte porig rombolták.
A ? 80-as évektől -az operaház és a képtár renoválásával-megkezdődött a mai napig tartó program, mely a város régi pompáját igyekszik visszaállítani.
A város jelképe a Zwinger, barokk épület csoport, mely egy kertet fog közre. A palota építésére Erős Ágost adott megbízást 1964-ben, ma múzeumoknak ad helyet. A Frauenkirche barokk stílusú evangélikus templom, a 90 méter magas kupoláján lévő kereszttel, a folyópart mellett csodaszép látványt nyújt. Az újjáépítéséhez a régi templom megmaradt, szétválogatott, beazonosított köveinek mintegy 40 %-át használták fel.
A Fürstenzug a világ legnagyobb porcelán képe, mely mintegy 25. 000 meißeni porceláncserépből áll. A Wettin dinasztiát mutatja be, mellette koronázták a fejedelmeket.
Északon terül el a Dresdner Heide, ami a város legnagyobb egybefüggő erdős területe. A Großer Garten a város szívében található hatalmas park, ahol üdítő sétát tehetünk. Drezda Európa egyik legzöldebb városának számít. Nagy alapterületéhez képest kevés a lakossága, ami szerencsés, mert kellően nagy tér áll mindenki rendelkezésére. Viszont a közösség létszáma elegendő ahhoz, hogy a folyamatos fejlődés és az újjáépítés ne álljon le, és a város különféle turistacsalogató eseményeket is rendezhessen. Az évente ismétlődő kulturális rendezvények közé tartoznak: a Richard Strauss Napok, a drezdai Dixieland-fesztivál, az Ünnepi Játékok, a gőzös parádé.
 



Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 00:15
. 4 NAP CSODÁLATOS DREZDA - ZWINGER, VÁROSLÁTOGATÁS - Jelenlegi ára: 39 990 Ft