2011. július 31., vasárnap

Bokor Pál: Obama - Jelenlegi ára: 3 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ObamaA könyv listaára: 4390 Ft. Leírás:
Bokor Pál a nyolcvanas évek óta vizsgálja az amerikai politikai életet. Annak kiváló ismerőjeként már korábban is felfigyelt az ún. Obama-jelenségre. Ezzel foglakozott előző kötete, a Barack Obama szupersztár (200822078) is, mely csak az elnökválasztási küzdelem elejéig vizsgálta ezt a rendhagyó politikai karriert. A szerző ezúttal - nagyjából innen kiindulva - mutatja be Barack Hussein Obama, az Amerikai Egyesült Államok 44. elnökének portréját. A szerző már a bevezetőben leszögezi: Obama megválasztása már önmagban történelmi jelentőségű pillanat volt, szimbolizálva azt, hogy a faji eszme döntő vereséget szenvedett a világ vezető államában. Részletesen - s mint megszokhattuk, rendkívül olvasmányos módon - ír az elnökről. A fonalat ott veszi fel, hogy Obama 2006 karácsonyán Hawaii-on eldöntötte: beszáll az elnöki székért folytatott választási küzdelembe. Részletesen olvashatunk a demokrata párti előválasztásokról, mikor az dőlt el, hogy a régi motoros Hilary Clinton vagy a némiképp újonc Obama mérkőzhet-e meg a legfőbb tisztségért, s a szerző mindazon okokat is részletesen bemutatja, mely végül a chicagói jelölt javára billentette a mérleg nyelvét. A kötet második része a John McCainnel folytatott elnökválasztási küzdelemről szól, külön kitérve a Sarah Palin republikánus alelnökjelölt okozta politikai hurrikánra is. A harmadik rész Obama háborúival foglalkozik, ám Irakon és Afganisztánon kívül részletesen olvashatunk a gazdasági válság kezelésének módjáról, valamint a nagy vitákat kiváltó egészségügyi reformról is. A színes fotómellékletet is tartalmazó, név- és tárgymutatóval záródó, az amerikai politikai élet egészét is kiválóan bemutató kötet széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-85162-4-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 730 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 15:36
. Bokor Pál: Obama - Jelenlegi ára: 3 730 Ft