2011. július 29., péntek

új Első beszélő laptopom gyermek laptop - Noris - Jelenlegi ára: 4 450 Ft


Gyártó: Simba Toys
Ajánlott: Lányoknak és fiúknak
Márka: Noris
Korcsoport: 4 éves kortól
Termékleírás:
A játék nem rendelkezik lcd vagy tft kijelzővel!
Az interaktív laptoppal való játék során a gyermeket egy kedves női hang (beszélő) vezeti végig a tanulóprogramon. Ő adja a feladatokat, megdicsér a gyermeket a helyes válaszoknál, a helyteleneknél pedig újabb próbálkozásra buzdítja őt.
Játékleírás:
Elsőször is nyomd meg a négyzet alakú bekapcsoló gombot. Az ezt követően megszólaló kedves női hang meg fogja kérni a gyermeket arra, hogy válasszon ki egy feladatot a billentyűzet legfölső sorának segítségével.
BETŰK ÉS SZÁMOK = Betűket és számokat tanulhat a gyermek.
BETŰK ÉS SZÁMOK? = Az elhangzó betűkhöz és számokhoz tartozó billentyűket kell megkeresni és megnyomni. Ez nem csak jó játék, de remek gyakorlási lehetőség is..
A klaviatúrán a magyar ABC betűi közül 26 található meg. Ezeknek segítségével a gyermek elkezdhet játékos formában megismerkedni a betűkkel. A játéknak nem a teljes magyar ABC megtanítása a célja.
SZAVAK = Ezen gomb megnyomásával szavakat tanulhat a gyermek. A billentyűk megnyomása után elhangzik a képhez tartozó szó, amit ezt követően a beszélő le is betűz.
SZAVAK? = A gyermekeknek a megfelelő billentyűk megnyomásával olyan kérdésekre kell válaszolni, mint pl. ? Hol van az elefánt?? ? Hol a van a nap?? stb.
SZÍNEK = Ha a gyermek megnyomja a számokat ábrázoló, különböző színű gombok egyikét, akkor a laptop megmondja, a gomb színét.
SZÍNEK? = A beszélő ennél a feladatnál a különböző színek megkeresésére kéri meg a gyermeket, pl. ? Melyik a piros?? A játékosnak ekkor meg kell nyomnia a megfelelő színű számot ábrázoló gombot.
A különböző FORMÁK megtanulásához és gyakorlásához a SZÍNEK-nél már ismertetett módon kell eljárni.
Ha másik feladatot szeretnénk választani, akkor egyszerűen csak meg kell nyomni a feladathoz tartozó gombot!
Egy interaktív laptop, melynek segítségével játszva tanulnak a gyermekek.
A TERMÉKEKHEZ SZÁMLA, GARANCIA  IS JÁR, HIVATALOSAN!
NINCS ZSÁKBAMACSKA!
KÉSZLETEN VAN!!!



Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:13
. új Első beszélő laptopom gyermek laptop - Noris - Jelenlegi ára: 4 450 Ft