2011. július 26., kedd

Eladó egy BRIO 2000 áramláskapcsoló 1Ft. NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy BRIO 2000 áramláskapcsoló. 1 Ft. -ról, nincsen minimálár!
Az áramláskapcsoló három évig volt letéve a helyére, ahonnan kertrendezés és átalakítás miatt lett kiszedve, a telepítéskor és a szereléskor újonnan lett megvásárolva.
Állapota: lásd a képeket.
A kerti öntözőrendszerbe további fejek és szakaszok, valamint csöpögtető kör lett beépítve és azt tanácsolták, hogy cseréltessem ezt is ki.
Az állapotáról nem tudok nyilatkozni, működött, a locsolórendszer locsolt, de mivel én nem értek hozzá 1 Ft. -ról hirdetem, mert alkatrészként kínálom, az esetleges félreértések elkerülése miatt.
A postaköltség alakulása a mindenkori postai díjszabás szerint alakul, a postai díjnál megadott érték tájékoztató jellegű, mivel sokan a személyes átvételt választják, a termék pontos súlyát az eladás után mérem le a csomagolással együtt. A csomagolásnál a mindenkori postai csomagolási költségek a mérvadóak.
Személyesen Budapesten a XXI. kerületben lehetséges az átvétel.
Ha kérdés merül fel, inkább kérem tegye fel a későbbi félreértések elkerülése miatt.
Köszönöm, hogy benézett!
Nézze meg a többi aukciómat is.
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy  áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 19:00
. Eladó egy BRIO 2000 áramláskapcsoló 1Ft. NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft